maanantai 31. lokakuuta 2011

don't give up






Hejssaan !  On ollu vähän hiljasta täällä näin mut enpä oo vaan ehtiny tulla postaileen. Täs ois nyt kumminki mun uudet kynnet. Oon jo kauan halunnu  kokeilla tommosii sanomalehti kynsii ja nyt vihdoinki kokeilin. Toi toine käsi onnistus ees jotenki mut oikeet kättä ette haluu ees nähä...en tiiä mikän siin meni pielee ku pitäs olla nii helppoo mut niii, ehkä ens kerral onnistuu sitte paremmi :) Haluun kokeilla viel iha kunnon valkosel lakal ku tosa mul on alla vaa tommone huono valkone mikä ei peitä mittää.


Ja tattadaa ! Ostin uuden lämpösuojan ku ei mul ollu semmost kunnollist. Tai oli mut se oli semmost kökköö eikä toiminu hyvii ja sit näin et pepil on tätä ja kyselin vähää onks se hyvää ja sitte ostiin ite. Tykkään kyl tost ku se ei jää semmosiks kököiks hiuksii ja se tuoksuu kans hyväl :) Hintava se kyl oli ! Jotai vähä pääl 7 € ;oo mun kukkaro ei tykänny...


Ja tattadaaa ! Ostin viime viikol hiusvärin ja lauantai illal sitte värjäsin. Värjäsin nyt ekaa kertaa iha ihka ite. Ei se silleen ees oo kamalan vaikeet ku oon värjänny äitin hiuksiii vaik kuin mont kertaa mut sit kumminki vähä hankalaa saada sitä värii joka puolel taakse. Ja sottasin paljo enemmä ku värjäsin omii hiuksii ku hiukset osus käsii ja sit sitä värii oli leuas ja kaulas ja joka puolel :D Muttaa onnistus kyl silti hyvi :) En oo VIEL ainakaa löytäny mitää vaalei länttei. Toi on siis sama väri mil värjäsin viimeks et ei mun hiukset sillee pal muuttunu. Tyvikasvu peittys ja tummeni vähän.


Tää viikko on muuten iha kamala, tänää enkun sanat ja luetun ymmärtämine ja kemian testi. Huome musiikin koe ja sit kirjotin kans konserttiarvostelun tänää. Keskiviikkon toine osa enkun kokeest ja torstain saksan koe. HUHHUH, nyt musiikkii lukemaa heipppaaa ! :))


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti