perjantai 21. lokakuuta 2011

blueberries









Päätin tulla höpötteleen vähä kuulumisia kun ei oo oikee muutakaa tekemistä :) En voi uskoo et nyt on jo perjantai ja loma o melkee ohi ;oo iha kamalaa. Mutta siis peppi oli meil yötä tiistaist keskiviikkoo ja kivaa olii. Vuokrattii parit leffat, tehtii lämpimii voileipii ja suurin osa ajast meni true bloodin neljännen tuottarin kattomisee :d sillee ehkä huono et en oo saanu ykköstäkää katottuu kokonaa ja nyt  oon  kattonu jo yli puolet neljännest kaudest (y) Tänää aamul tuli kauhee into leipoo jottai ni tein sit mustikkapiirakkaa ku pakastin pursuu mustikoit. Namnam hyväää tuli :) Noi alapuolel olevat leffat me katottii pepin kanssaa. Pelkäsin te toi roommate ois kauheen pelottava ku en kestä kattoo semmosii ollenkaa mut ei se sit ollukkaa yhtää kamala ;oo Hyvä leffa ja hyvät näyttelijät ! Silmänruokaa tarjos Cam Gigandet ;) Ton toisen leffan kattomisee oli tasan yks syy ja se syy näkyy tos alapuolel. Huomattiin siis et kannes lukee Ian Somerhalder ja enempii miettimät vuokrattii se. Ihan hyvä tommone perus romanttinen komedia :)





Täs ois viel trailerit molemmist leffoist jos joku haluu kattoo :) Nyt ois suunnitelmis lenkittää vähä koiraa ja sit myöhemmi meen neean kans ulooos, heipppaa !
ps. ärsyttävää ku toi toine video on erikohas ku eka mut oon tehny nyt niin kaua tätä postaust et en tosiaa enää jaksa alkaa sen kans tappeleen.

3 kommenttia:

  1. mist katoitte neljättä tuotantokautta true bloodii ? :o oon itekki ettiny !

    VastaaPoista
  2. nordic-tv.com :) mut pitää vissiin olla vippi et niit voi kattoo :/

    VastaaPoista
  3. aa okei :) kiitti !

    VastaaPoista