sunnuntai 1. tammikuuta 2012

lahjoja ja kuulumisia

Tää vuosi oli harmaa synkkä, ens vuonna on nousu jyrkkä-2012 ! :)  Joo anteeks ei oo pitkään aikaan tullu postausta ni nyt tulee pakolliset selittelyt alkuun, tässä taannoinhan vähä myrskys ulkon ni netti meni siin sitte, ja viime päivin en vaa oo jaksanu/ehtiny laittaa kuvii koneel tai muutenkaa kirjotteleen /: Koitan nyt parantaa tapani !

Tää viikonloppu oli ihan huippumegasuperhyper kiva ! Näin muutamii kaverei pitkäst aikaa ja oli oikkee mukavaa vaihtaa kuulumisii, kattoo leffoi, syödä ja tälleen :) Perjantaina vietettii siis laatuaikaa neean ja vinnin kanssa. Oliki ollu jo kova ikävä noit kaht tonttuu ! Ilta meni hyviin,  yhtä sählättyä ruokatilausta lukuunottamatta...(: Eilen sitte laura ja sara tuli meille viettään uutta vuotta ja iltaan sisältys paljon naurua, musiikkia, laulua, leffoja, ulkona hihhulointii, valokuvaust ja ofc syömistä. Oli oikkeen hauskaa ! ;)) Tuli myös mentyy nukkumaa vast tänää aamul kaheksalt..eli ei mikkää kauheen pirtee olo oo tänää ollu. Eilisii kuvii voisin lisäillä myöhemmin, jos ykskää niist on julkasukelponen :DD Mutta suuri kiitos tytsyt, oli ihana perjantai ja lauantai ! :))

En oo kaikkii joululahjoi jaksanu kuvaa, mut tässä tulee nyt muutama lemppari :)

Hihhii sain tän ihanan korun neealt !  :) kiitos höntti :)

Nää on vaik kuin kivat, ne yltää tohon noi polvien alapuolel :)

UUS PUHELIN! (anteeks tää salamal otettu karmee kuva..) Sähläsin siis ja tiputin edellisen vessanpönttöö ja ku hän ei siit uimisest oikee tykänny ni sain sitte uuden joululahjaks :) Tää on siis samanlaine ku edelline mut se edelline oli valkone, nokia c6 :)

+Suklaat
+Rahaa
+Kultaset korvikset
+Iiiiiso ihana peili !
+Matto
+Hajuvesi
+Semmone muffinssivuoka mil tehää sydäme muotosii muffinssei :)
++Jotain muuta mitä en nyt muista !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti