keskiviikko 9. marraskuuta 2011

there'll be no sunlight

Bruno Mars - It Will Rain
Ihana biisi ! Oon kuunnellu kooko ajan :)
Hämärä ja pimeys. Se on rasittavaa ku lähtee kouluun ni on hämärää ja ku tulee kotii ni hämärää jälleen. En ehi enää ollenkaa kuvaan mitää kivaa ulkon ku tulee pimeet nii nopeest. Ärrimurri. Ja koin kyllä kauhunhetkiä tänään aamulla ku vilkasin mittarii ja näytti miinusasteit. Hui kamala.

Eilen kävin hyvin tuskaisen kemian kokeen jälkeen kaupungil. Piti käydä nopsaan vaa hakemas äikänkirja suomalaisest mut  sit törmäsin riikkaan ja jäinki vähä pitemmäks aikaa kierteleen. Ostin elämäni ensimmäisen kuivashampoon ! Piti sitte heti testaa koton ja tuli ihanan ilmavan tuntuset hiukset :)
Nyt on kaikki kokeet ohi ja ehkä ehin taas keskittyy vähä muuhunki ku pelkkään kouluun. Mun kemian kokeen läpäsy on kyl hiema kiikkulaudal et ehkä ei kannata viel liikaa iloita.

Tänään olin pepillä, katottiin leffa ja oltiin koneella ja kuunneltiin justin bieberiä. Joo kyllä kuunneltiin. Tykkään näist tämmösist lepposist illoist :))))  Nyt vähän serranoja ja sitten nukkumaan. Ja hupsista keikkaa ku tuli pitkä teksti !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti