keskiviikko 14. syyskuuta 2011

rain over me


Siis herranjestas en tajunnukkaa et en oo melkee viikkoo postannu ;o Hui kamala mut joo selityksen makuu mut oikeest on vaan ollu iha sikana kaikkee tekemist ja toi sää ei oo kauheest innostanu kuvailemaankaa. Mutta nyt sitte päätin tehä ihan kunnon postauksen ku tiiän et en kyl tulevinakaa päivin ehi oikee muut miettii ku kokeit. Tai sit käyki nii et oon vaa koneel enkä lue yhtää kokeisii ? No ei kai ny sentää. Koeviikko tosiaan alkaa huomen ja oon pikkuse paniikis. Fysiikka ja äikkä oikeestaa pelottaa enite mut kai mä niist sit jotenki selviin. Onneks huomenna ei sentää oo viel koet ni on sit koko päivä aikaa lukee fysiikkaa jost en tajuu mittää ! (y) Muttamutta tänään olin kampaajalla, otsis oli jo iha liian pitkä ja muutenki kerrokset oli kasvanu iha liian pitkiks. Latvat oli kans huonos kunnos ni niistäki nappastii sitte vähän pois :)Laitoin sit kulmatki samal kuntoon mut ne näyttää kyl nyt ainaki iha mustilt vaik halusin ruskeet ! Mut voi olla et sit ku oon pessy naaman ni on jo vähä vaalentunu :)
 

 Ekaks tossa tosiaan kaks kuvaa vanhoist hiuksista ja kollaasis uusist hiuksist. Niinku sanoin ni otsis oli vaa jo liian pitkä ja kerrokset kans mut ei sillee muute ollu mitää vikaa :) Tykkään kyl nyt näistä, tuli just semmoset ku halusinkin :) Tos kollaasis mul on kans päällä uus pinkki huppari jonka ostin eilen ku oltiin Pepin kans kaupungil käymäs. Tehtiin ekaks iha sika kauan fysiikan semmost heilurityöt ja sit palkittii ittemme naminami subil :) Peppi sit ehdottiki et käytäis nopsast henkkamaukas ja onneks ehdottiki koska muute ei oltais käyty jc:s ja en ois ostanu tota hupparii joka oli viel alennukses ! Kiitos siis Peppikulta :)) 
 


Namnam syötiin tässä just yks päivä oikee tuoretta ananasta ku äiti oli ostanu tommosen kotiin :) Pakko sanoo et toi ananas maistuu 100 kertaa paremmalt ku purkki ananas. Toi tuore on jotenki makeempaa ja muutenki :) Toi ananaksen kuori on vaa jotenki nii hauskan näkönee :D


Joo anteeks taas kukkakuva mut niit on nyt vaa tullu kuvailtuu paljo, ja ei se nyt kai nii vakavaa oo ku talvel niit ei enää oo tuol ulkon :( Mutta nyt yritän saada jostai voimii koeviikkoon ja yritän keskittyy siihe fysiikkaan, heipsuliveiii !

1 kommentti: