tiistai 7. elokuuta 2012

I wonder if I ever cross your mind, for me it happens all the time

Photobucket Photobucket Photobucket PhotobucketHeippahei ja sateista sunnuntaita...eiku nyt on tiistai. Mul on iha sunnuntai fiilis ja taidan olla iha sekasin päivist :D tähän tulee kyl muutos ens viikon aikana ja kaikki varmaa tajus mitä tarkotan. Sitä varte käytii lauran kans ihanaakin ihanemmalla ja niin halvalla shoppailureissulla suomalaisessa kirjakaupassa ♥ Oikeesti en ymmärrä mite kirjat voi olla niin kalliita! Iha järkyttävää. Mutta joo viime päivät on menny suunnilleen näin: leffoja, syömistä, lisää leffoja, vähän datailua, syömistä, leffoja...eli aika laiskoissa tunnelmissa. Tänään oli tarkotus nähä neea mut hups seki sit vaa vähä jäi.
ps. ihanan piristävä biisi !

7 kommenttia:

  1. mun blogissa olis meneillää arvonta kivalla palkinnolla :) kannattaa käydä kattoon! http://me-andfrog.blogspot.fi/2012/08/blogiarvonta.html :)

    VastaaPoista
  2. Selailin vähän blogias ja ai että miten ihania kuvia<3 Käy säkin kurkkaa mun blogi ja liity ihmeessä lukijaks jos nappaa, niin mäkin liityn sit sun lukijaks:)!

    www.hansunrustailua.blogspot.com

    VastaaPoista
  3. Ihana blogi:)

    http://ourlivesasjulia.blogspot.fi/
    Liity lukiaksi jos on kiinnostusta:)

    VastaaPoista
  4. Millon ajattelit kirjotella kun viime kerrasta on niin paaaljon aikaa?:) Toivon ettet oo tätä blogia poistamassa kun tää on kummiskin niin kiva !:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi apua anteeeks! :DD voisin koittaa täs näi joku päivä postata ja en oo poistamassa :) oon ollu vaa vähä laiska ):

      Poista